Kedves Látogató!

Köszöntjük honlapunkon.

Reméljük, mielőbb üdvözölhetjük éttermünkben, panziónkban, és Ön is csatlakozik törzsvendégeink táborához.


Fiáker GastRock rendezvénysorozat, és Gourmand Borvacsora estek

Megújult éttermünk különlegessége, hogy 2 HETENTE PÉNTEKEN változatos programokkal kedveskedünk Vendégeinknek.
GastRock:

Élő, és ingyenes koncertekenélvezhetik vendégeink a hazai, és nemzetközi nívós zenekarok, előadók műsorait, változatos stílusban: Blues, Reggae, Jazz, Funky, Rock & Roll stb. Kizárólag igényes élőzene, igényes közönségnek! Nincs belépő, nincs kötelező fogyasztás, nincs zenés felár: Gyere, és érezd jól magad, és tudd, hogy fontos nekünk a jelenléted.
 

Gourmand Borvacsora Estek: Igényes borvacsorák sztárborászokkal!

Éttermünkben állandó kihívásnak tekintjük, hogy folyamatosan fejlődjünk. Igazi megmérettetésnek tarjuk, hogy bebizonyíthassuk az ínyenc, és a gourmand konyha ugyanolyan közel áll hozzánk, mint az a Kedves Vendégünk, aki próbára tesz minket. Fiáker-Gourmand Borvacsora Estek, ahol a 6 fogásból álló menüsor mellé az ország legjobb borászai kóstoltatják személyesen boraikat. Éttermünk, és szakácsaink munkáját segíti, támogatja: Nagy Ferenc a Fiáker Vendéglő Chefje, és Farkas Bálint mesterszakács a Spirit Hotel ***** Sárvár volt konyhafőnöke, a nemzeti szakács- és cukrászválogatott tagja.

Aktuális rendezvényeinkről bővebb információt ITT talál.


Rólunk

Nagy örömünkre szolgál, ha vendégül láthatjuk a Fiáker Vendéglőben. Étlapunk arra hivatott, hogy ízelítőt adjon a nemzetközi gasztronómia ízvilágából, de nagy hangsúlyt fektetünk a tájjellegű ételekre is.

Klimatizált különtermünkben, nyáron fagylaltbárunkkal 80 fős kerthelyiségünkben várjuk a kikapcsolódásra vágyókat.

Törzsvendégeink számának örvendetes növekedése szükségessé teszi, hogy kiemelt fontossággal kezeljük az étlapszerkesztést, így azt folyamatosan fejlesztjük, változtatjuk.

Vendéglőnk alapelve, hogy a legkedvezőbb áron a legmagasabb szolgáltatást nyújtsuk Önnek és vendégeinek, és mindez az Önök közreműködésével történjék.


 Partnereink 


Fizetési módok

Üdülési csekket, SZÉP kártyát, és étkezési jegyeket is elfogadunk.


Hitelkártyák: Maestro Card, Eurocard Master Card, Visa